Nincs akkora különbség a két játékos között, mint amekkorát a szorzók mutatnak.

Magyar idő szerint nagyjából 18 órai kezdettel csap össze az amerikai nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében Jelena Ostapenko és Cori Gauff.

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

Cori Gauff nyeri a mérkőzést
Cori Gauff nyeri az első szettet 6-3, 6-4
5+ ász a mérkőzésen Cori Gauff számára 

5.50   6.00

Jelena Ostapenko nyeri a mérkőzést
Több, mint 8.5 játék az 1. szettben
3+ ász a mérkőzésen Jelena Ostapenko számára

5.00    5.50

A bukmékerek meggyőződése, hogy a csatát csakis a hazai színeket képviselő Cori Gauff nyerheti, ami leginkább azon sportfogadó számára üdvözítő, akik a lett játékos győzelmét sem zárják ki. Azzal nem lehet vitatkozni, hogy az amerikai a favorit, de ha Ostapenko jó napot fog ki, akkor bárki ellen képes felvenni a versenyt. 

Tippek, vélemények?

szeptember 05., kedd

Ostapenko - Gauff Stream

A kedd esti Ostapenko - Gauff találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

 

Borítókép: Jelena Ostapenko (Fotó: FiledIMAGE/Shutterstock.com)