Három napig az amerikai férfi tenisz legjobbjai mérkőznek meg egymással Atlanta közelében. A tengerentúli torna egyik legvártabb mérkőzése a 35 éves John Isner és a 22 éves Taylor Fritz összecsapása lesz.

július 04., szombat

A világranglista két legjobban helyezett amerikai játékosának ötödik egymás elleni meccse lesz. Bár még 2-2 az állás, a rutinos Isner (ATP 21.) elveszítette a legutóbbi két mérkőzést honfitársa ellen. A kényszerszünet beállta előtt, Acapulcóban is összecsaptak a torna elődöntőjében, ahol Fritz (ATP 24.) három játszmában búcsúztatta Johnt (2-6, 7-5, 6-3). Megjegyzendő, hogy ez volt az egyetlen olyan meccsük, amelyen a legyőzött is nyert játszmát.

Az említett mexikói tornán Isner az idény második elődöntőjét játszotta, miután Aucklandban is sikerült eljutnia az utolsó előtti szakaszig. A szezonjának eddigi átlagképe azért nem a legfényesebb, mivel az év legelején minden meccsét elveszítette az ATP Kupán és az Australian Openen is csak a harmadik körig jutott. Taylor sem lehet túl büszke az idénykezdő eredményeire, de Acapulcóban elkapta a fonalat és csak Rafael Nadal állította meg a torna döntőjében.

A bukmékerek Isnert enyhén esélyesebbnek látják (az oddsok szerint), de nem számítana nagy meglepetésnek ha Fritz borítaná a papírformát az All-American Team Cup tornán és átvenné a vezetést honfitársával szemben.

További mérkőzések

Fogadj az amerikai tornára!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.07.02. (09.02).