Hatalmas különbség van a két csapat piaci értéke között, de ez sokszor nem jelent semmit.

A Civitas Metropolitano stadionban az Atletico Madrid - Granada összecsapás zárja hétfő este a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság nyitó fordulóját.

A madridi gárda nem vitte túlzásba az új szezonra felkészítő mérkőzések számát, ugyanis összesen négy ilyen találkozót kötöttek le a szervezők. Az eredmények teljesen vegyesen alakultak, volt egy vereség a koreai K-League Stars ellen, majd egy győzelem a Manchester City ellen, és végül egy-egy döntetlen a Real Sociedad és Sevilla csapataival szemben.

Az újonc Granadát a nyári pihenés sem zavarta meg, hiszen a közös foglalkozások megkezdése után zsinórban öt felkészülési meccset nyertek meg Paco Lopez fiai, igaz a hatodikat már nem sikerült, de ez aligha veszi a csapat kedvét a hét eleji kezdésre.

Tippek, vélemények?

Hétfői mérkőzések:

augusztus 14., hétfő

Atletico Madrid - Granada Stream

A hétfő esti Atletico Madrid - Granada találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Supphachai Salaeman/Shutterstock