Andrey Rublevnek (ATP 18.) nem maradt hely az oroszok ATP Kupa keretében, amit sajnálhatnak is ezek, mivel az ifjú remény Dohában végigverve a mezőnyt bizonyította jó játékformáját. Az Ausztrál Open előtt sem vesz vissza a tempóból, Adelaideben már Sam Querreyt (ATP 45.) várja.

január 15., szerda

Az orosz játékos szettvesztesség nélkül nyerte a katari tornát, azt viszont hozzá kell tenni, hogy a mezőnynek színvonala az ATP Kupának megjelenése miatt, az elmúlt évekhez képest idén visszaesett. Persze, ez semmit sem vesz el Rublev érdeméből. Harminckét éves amerikai ellenfele, a tavalyi Wimbledon-negyeddöntője óta nem igazán produkált jeles eredményeket, mégis a bukmékerek szerint Querrey nem biztos vesztesként indul. Ez abból is adódhat, hogy elég kérdéses az, hogy az orosz fogja-e majd a dohai színvonalát hozni.
Mindkét egymás elleni meccsük tavaly zajlott, Querrey nyert a Wimbledonon, Rublev pedig Winston-Salemben. Mindkét mérkőzésen a nyertes szettvesztesség nélkül győzte le ellenfelét. Bár a londoni tornán Samnek sima volt győzelme, Winston-Salemben Andrey két tie-break után tudott csak győzni.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.01.14. (09:15).

További kiemelt teniszmeccsek