A dohai fináléban az orosz teniszező győzelme várható, de simán borulhat a papírforma.

Élete első jelentősebb tornagyőzelmére készül Dohában a 18 éves Jakub Mensik, aki a szombati döntőben Karen Khachanov ellen lép pályára.

Nem semmi teljesítménnyel ért a cél küszöbére a csehek 18 éves játékosa, hiszen olyan neveket búcsúztatott mint például a világranglistán 5. helyezett Andrey Rublev és a 24. helyen álló Davidovich Fokina, de nem volt érdemtelen az Andy Murray és Gael Monfls elleni győzelme sem. Az igen erősnek tűnő négyes háttérbe szorítása jótékony hozadéka lehet, hogy a Khachanov elleni végső ütközeten sem lesz gond a feltörekvő fiatal önbizalmával.

február 24., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 22.5 felett   1.81
Mensik nyer -1.5 szett hendikeppel  5.30
Khachanov nyer legalább egy játszmát  1.16

Tippmixpro:

Szettek száma 2.5 felett  2.27
Játékok száma 19.5 felett   1.33
Khachanov nyer 2-0-ra  2.11

Mensik - Khachanov Stream

A szombat délutáni Mensik - Khachanov találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Mensik - Khachanov élő közvetítés!

Borítókép: Jakub Mensik (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)