A svájci torna 2019-es bajnoka, Albert Ramos-Vinolas az utolsó nyolc közé juthat ha le tudja győzni a 2020-as Roland Garros junior-bajnokát, Dominic Stephan Strickert.

Albert Ramos-Vinolas (Fotó: Saolab Press/Shutterstock.com)

A 15:12-es idei salakos mérlege elég gyengének tűnhet a harmincnégy éves spanyol játékosnak (ATP 40.), viszont a lassú borításon bajnoki címet nyert februárban Cordobában, elődöntőzött Estorilban és a Roland Garroson pedig majdnem kiejtette a tehetséges ifjú honfitársát, Carlos Alcarazt. A tapasztalt salakspecialista a Wimbledon után visszatért salakra Bastadban, de a második meccsén kikapott. Gstaadban a hazaiak tizenkilenc éves reménye (ATP 180.) áll ki ellene miután az előző fordulóban Dominic a honfitársát, Marc-Andrea Hueslert búcsúztatta.

Bár a francia Grand Slam 2020-as junior-eseményén a legjobb volt, Stricker inkább a kemény borításokon bizonyított mostanáig a felnőtt tornákon, ugyanis mindkét Challenger bajnoki címét a gyorsabb játékfelületen szerezte. Salakon már két éve több meccset veszít, mint amennyit megnyer, idén háromszor hagyta el győztesként a pályát, hatszor pedig vesztesként. Nagy élmény lehet a svájci játékosnak a hazai tornán játszani, de a valószínűsége annak, hogy borítsa a papírformát a rutinos Ramos ellen, a helyzetkép szerint kicsi.

július 21., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Ramos-Viñolas, Albert -3.5 @ 1.86

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.21., 07:01.