Rengeteg alacsonyabb színtű tornagyőzelem után, Pedro Cachín huszonnyolc évesen megszerezte első ATP bajnoki címét Gstaadban a múlt héten, azonban nem lesz könnyű folytatni meccsgyőzelmeinek sorozatát.

Pedro Cachín 001
Pedro Cachín idei huszonöt meccsgyőzelméből huszonnégyet salakon gyűjtött, Alejandro Davidovich Fokina huszonegyből nyolcat. (Fotó: Celso Pupo/Shutterstock.com)

Az argentin salakspecialista (ATP 49.) csak a svájci esemény döntőjében, Albert Ramos ellen veszített játszmát és idei salakos mérlege immár 24/14. Közel felét elveszítette meccseinek a szemcsés borításon és míg a tavaly négy Challengert is behúzott, 2023-ban még egyet sem kaparintott meg. A szintlépés mégis megtörtént Gstaadban és ez mindenért kárpótolhatja. Az új kihívásra nem kellett sokat várnia, mert Hamburgban Alejandro Davidovich Fokinával állította szembe a sorsolás, aki ellen még játszmát sem nyert eddigi két meccsen, amelyek ugyancsak salakon zajlottak még 2017-ben.

A huszonnégy éves spanyol teniszező (ATP 39.) nagyobb névnek számít, de még nem büszkélkedhetik ATP bajnoki címmel. Junior bajnok volt 2017-ben a Wimbledonon, de az utóbbi évek nagy részében legtöbb meccsét salakon nyerte. Idén viszont nem remekelt egy borításon sem és március óta nem nyert három meccset egymás után egy tornán. A Wimbledont követően Bastadban tért vissza, ahol a 172. helyen álló Jozef Kovalík két játszmában búcsúztatta nyitómeccsén. Alejandro az oddsok szerinti esélyes, de a lendületben lévő Pedro meglepheti a nem túl magabiztos spanyolt.

július 25., kedd

Tipp Szett hendikeppel Cachin, Pedro +1.5 @ 1.58

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 25. 5:9 UTC.