A San Benedetto-i Challenger-döntője után, Richard Gasquet salakon Holger Runét két játszmában sikerült vernie az újraindult Hopman Kupán, de ez a bravúrja nem győzte meg a bukmékereket, akiknek oddsai a hamburgi nyitómeccsén Daniel Altmaiert esélyesebbnek mutatják nála a továbbjutásra. 

Richard Gasquet 024
Pályafutása során, Richard Gasquet három ATP bajnoki címet gyűjtött be salakon, Daniel Altmaiernek viszont még semmilyen borításon nincs ilyen típusú tornagyőzelme. (Fotó: Victor Velter/Shutterstock.com)

Az Auckland-i tornagyőzelme sokat ígért az év elején, azonban a harminchét éves francia játékosnak (ATP 49.) összesítve több elveszített meccse van 2023-ban mint megnyert. Ettől függetlenül, egy olyan teljesítmény, mint a Roland Garros-negyeddöntős Holger Runét verni, nem akárkinek sikerül. Richard mindkét eddigi Altmaier ellen játszott meccset megnyerte, ezek az összecsapások 2021-ben salakon zajlottak Parmában és Umagban.

Daniel (ATP 64.) idei salakos mérlege 17/8, de a Wimbledon utáni lassú borításra való visszatérése nem volt valami eredményes. Míg a füves idény előtt a huszonnégy éves játékos Challenger-tornát nyert Sarasotában, negyeddöntőzött a madridi Mastersen és a Roland Garros második fordulójában Jannik Sinnert verte, a füves Grand Slam után egy hazai Challenger negyeddöntőjében kapott ki és Gstaadban már a második meccsét elveszítette. Ez a gyengébb időszaka Hamburgban is folytatódhat.

július 24., hétfő

Tipp Szett hendikeppel Gasquet, Richard +1.5 @ 1.54

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 24. 5:10 UTC.