Hugo Dellien idén csak salakon lépett pályára, Challenger-tornát nyert pár hete, de még így sem esélyesebb a tavalyi US Open negyeddöntős Botic Van De Zandschulpnál.

Hugo Dellien (Fotó: Celso Pupo/Shutterstock.com)

A Santiagoban szerzett, említett bajnoki címe után rögtön még egyet begyűjthetett volna, de Concepcionban zajlott torna döntőjét elbukta. Bár Challenger szinten remek eredményeket szerzett idén, az ATP-tornákon nem tudott hasonló meneteléséket elkapni és mostanáig egy ilyen esemény főtábláján sem tudott egy meccsnél többet megnyerni. 2022-ben nem játszott számos élvonalú teniszezővel, emiatt Hugo (ATP 93.) idei tizenkilenc megnyert meccse ebben a helyzetképben nem mond sokat. Holland ellenfele nem a szemcsés borításon érte el pályafutásának legjobb eredményeit, viszont 23-10-es mérleget épített fel a tavaly salakon. Úgy látszik, hogy Botic (ATP 43.) idén nehezebben melegszik be, mivel egy tornán sem nyert egymás után két meccsnél többet. Indian Wellsben elkapta Felix Auger-Aliassimet, de a harmadik mérkőzésén búcsúzott, Miamiben viszont már az első ellenfele csomagolni küldte.

Látván Dellien szép Challenger-sorozatát és Van De Zandschulp bizonytalanságát az utóbbi időben, vonzó lehet a bolíviai játékos meglepetésgyőzelmére tippelni főleg, hogy Hugo legeredményesebb játékfelületén fog lezajlani a mérkőzés. Ennek ellenére, ha Dellien legtöbb idei ellenfelének alacsonyabb színvonalára gondolunk, akkor talán mégis biztonságosabb a holland továbbjutását választani.

április 05., kedd

Tipp Játék hendikeppel van de Zandschulp, Botic -1.5 @ 1.94

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.04.04., 14:57.