A statisztika kettős folytonossága is azt sugallja, hogy John Millman és Karen Khachanov egy újabb három szettes mérkőzést játszhatnak.

Karen Khachanov (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

Elsősorban, a két játékos mindkét egymás elleni mérkőzése döntő játszmát igényelt. A 2015-ös vancouveri Challenger-tornán Khachanov nyert, Millman pedig visszavágott a tavalyi aucklandi ATP-tornán. Az említett meccsek a moszkvai játékfelülethez hasonló kemény borításon, de nem fedett környezetben zajlottak. Másodsorban, Karen (ATP 31.) és John (ATP 62.) is csak három szettes mérkőzéseket játszottak az e heti orosz tornán. Az ausztrál teniszező Benjamin Bonzit és Illya Marchenkot győzte le, az orosz pedig csak Millman honfitársát, James Duckworthot.

Annak ellenére, hogy Khachanov a Wimbledon-negyeddöntője után, az idény második kemény pályás időszakát az Olimpiai játékokon elért döntőjével kezdte, eredményessége utána lecsökkent és a US Openen már az első körben kikapott. Moszkvában az Indian Wells-i nyolcaddöntőjét követően érkezett. Millman a kemény játékfelületekre való visszatérését követően, három alkalommal is a negyeddöntők küszöbén torpant meg (Washington, Nur-Szultan, Szófia). Ez a negyedik lehetősége, hogy az elődöntőbe jusson.

Mindkét játékos pályafutásainak legjobb eredményeit a fedett kemény borításokon szerezte, de Karen az, aki a magasabb színvonalat érte el. Az orosz játékos hasonló borításon 2018-ban Masters-bajnok lett Párizsban és tornát nyert Marseilleben, majd Moszkvában is. Millman ugyancsak hasonló játékfelületen a tavaly nyerte eddigi egyetlen ATP bajnoki címét Nur-Szultanban, de emellett néhány győzelmet begyűjtött a Challenger Touron is az évek során.

Tipp

  • Szettek száma: 2.5 Felett:  2.70

október 22., péntek

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 8.50
Fogadás szettre 2-1 @ 8.50
Fogadás szettre 0-2 @ 1.72
Fogadás szettre 1-2 @ 3.80
Szett hendikeppel Millman, John +1.5 @ 2.10
Játék hendikeppel Millman, John +3.5 @ 2.28
Játék hendikeppel Khachanov, Karen -3.5 @ 1.62
Játék hendikeppel Khachanov, Karen -5.5 @ 3.20
Játék hendikeppel Millman, John +1.5 @ 3.60
Játékok száma Alatt 19.5 @ 3.10
Játékok száma Felett 20.5 @ 1.63
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.45

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.10.22. (06:42)