Sebastian Korda olyan ellenféllel játszik, aki pár napja a párizsi Masters-torna negyeddöntőjébe jutott. Amennyiben Hugo Gaston Milánóban is azt a játékot mutatja, mint a francia fővárosban, akkor szoros lehet a mérkőzés.

Sebastian Korda (Fotó: Mauricio Paiz / Shutterstock.com)

Korda (ATP 39.) a Wimbledon nyolcaddöntőjét követően tért vissza a kemény borításra, de a párizsi Masters-ig, (ahol őt is Daniil Medvedev ejtett ki versenyből a nyolcaddöntőben), egy tornán sem tudott két meccset egymás után megnyerni. Az viszont jeles teljesítmény részéről, hogy a francia fővárosban a moszkvai bajnokot, Aslan Karatsevet és a szentpétervári bajnokot, Marin Cilicet is verte mielőtt kikapott volna Medvedevtől. A szintén huszonegy éves Gaston (ATP 67.) párizsi menetelése szinte a semmiből jött, mivel a Wimbledont követően, ő a salakon folytatta inkább Challenger-tornákon. Indult a US Openen, de a selejtezőkben kikapott, majd a fedett kemény játékfelületen csak október végén kezdett el játszani. Mégis, a párizsi közönség előtt verte Kevin Andersont, Lorenzo Musettit, Pablo Carreno Bustát és Carlos Alcarazt is.

Az esélyesebb Korda, mivel már sokkal több tapasztalatot és figyelemre méltó eredményeket gyűjtött a Touron ellenfelénél, de Gaston is remek formát kapott el.

november 09., kedd

Néhány további fogadási lehetőség a mérkőzésre

Szett hendikeppel Korda, Sebastian -2.5 @ 3.20
Szett hendikeppel Gaston, Hugo +2.5 @ 1.33
Játék hendikeppel Korda, Sebastian -3.5 @ 1.90
Játék hendikeppel Gaston, Hugo +3.5 @ 1.80
Játékok száma Alatt 22.5 @ 2.00
Játékok száma Felett 22.5 @ 1.77

Kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.11.09. - 07:15