Az ifjúsági világbajnokság döntőjében a torna első két kiemelt játékosa, Carlos Alcaraz és Sebastian Korda fog összecsapni.

Carlos Alcaraz (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

Mindketten már ATP top 40-es játékosok és eddig hibátlanul teljesítettek Milánóban, de közülük egyik mégis meccset fog veszíteni. A tizennyolc éves Alcaraz (ATP 32.) jobb formában látszik, csak egy játszmát veszített az eseményen és az elődöntőben Sebastian Baezt simán verte. A huszonegy éves Korda (ATP 39.) döntő játszmában nyerte első csoportmeccsét, de azt követően az elődöntőig nem volt többet különösebb gondban része. Az utolsó négy között viszont Brandon Nakashima ismét öt szettes meccsre kényszerítette, ami még úgy is közel két órát tartott, hogy a játszmákat négy megnyert gémig játsszák.

Mindkét játékos idén nyerte meg első ATP-tornagyőzelmét és érdekes módon, Carlos és Sebastian is salakon szerezte bajnoki címét. Alcaraz Umagban győzött, Korda pedig Parmában. Carlos nem csak ezen a tornán tűnt magabiztosabbnak, hanem a kemény pályákra való visszatérése óta jobb eredményeket produkált. A spanyol ifjú Winston-Salemben és Bécsben elődöntőzött, a US Openen pedig a negyeddöntőig menetelt. Az amerikai ellenfele viszont a Wimbledon után csak a párizsi Masters-tornán sikerült egymás után meccseket nyernie, ahol a nyolcaddöntőben esett ki.

november 13., szombat

Tipp

Mérkőzés nyertese: Carlos Alcaraz  1.40

A cikk publikálásának időpontjában nem voltak további elérhető oddsok a mérkőzésre.

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj a döntőre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.11.13. - 07:38