Andy Murray buzgón próbálkozik visszaszerezni régi játékformáját ATP-rangú tornákon is, de egyelőre kevés sikerrel. Matteo Berrettini sem lesz könnyű kihívás számára a torna első fordulójában.

október 01., kedd

Miután pár napja megszerezte első ATP-meccsgyőzelmét január óta Tennys Sandgren ellen Zhuhaiban, a torna leendő bajnoka, Alex De Minaur búcsúztatta a következő fordulóban. Az viszont jeles Andy részéről, hogy szettet nyert a 20 éves ausztrál srác ellen, ami még csak Borna Coricnak sikerült a múlt héten. Az sem kicsi teljesítmény, hogy bár veszített, érvényes első szerváit jobban eredményesítette mint ellenfele (72%-67%). Tehát, van kiút a helyzetből.

Murray jelenleg a 503. helyen áll a világranglistán és annak érdekében, hogy könnyíteni tudja sorshúzásait a következő tornákon, nagy szüksége van megnyert meccsekre. Ez viszont nem lesz könnyű főleg, nem olyan ellenfelek ellen, mint a 23 éves Matteo Berrettini (ATP 13.), aki New Yorkban nemrég Grand Slam-elődöntőt játszott. Az olasz azóta Szentpéterváron is pályára lépett, ahol egy meccset nyert, egyet pedig veszített. Bár az olasz még nem a legfolytonosabb játékos, azért látszik, hogy e téren is sokat fejlődött az utóbbi időben, és a mostanában megvívott fontos meccseinek lendülete esélyesebbé teszik a továbbjutásra. Amennyiben mégis Murray nyerne, az nagy önbizalomnövelő siker lenne, ami segíthetne a britnek gyorsabban elérnie a kívánt céljait.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt az összecsapásra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.30. (08:41).

További kiemelt teniszmeccsek