A Kindred Group sportfogadó márkája, az Unibet, a közelgő amerikai futballszezon előtt egy második NFL csapattal is partnerségre lépett. A Pittsburgh Steelers-el kötött közreműködés fokozni kívánja a Steelers rajongók élményét, úgy otthon mint a stadionokban.

Az új, robusztus digitális együttműködés magába foglalja a közösségi csatornákat, a rajongók számára kialakított nyereményjátékokat és sok más hasonló bónuszt. A Pittsburgh Steelers és az Unibet ugyanakkor a helyi közösséget is szeretné támogatni.

Manuel Stan, a US Kindred Group vezető alelnöke így fogalmazott:

“Izgatottak vagyunk, hogy együttműködhetünk az egyik legkedveltebb professzionális sport franchise-al. A Steelers hihetetlenül szenvedélyes és elkötelezett rajongói táborral rendelkezik. Számunkra ez izgalmas lépés Nyugat Pennsylvania államban. Ezzel a partnerséggel tovább növelhetjük jelenlétünk a térségben és a helyi rajongókkal is erősíteni kívánjunk kapcsolatainkat, ezzel egy időben a szomszédos államokban is kialakíthatunk hasonló megmozdulásokat a jövőben.” 

Ryan Huzjak, a Steelers értékesítési és marketing alelnöke is hasonlóan vélekedik:

“Izgatottan várjuk az Unibetet a Steelers családban. Ez a partnerség vadonatúj lehetőségeket kínál a Steelers Nation számára, úgy a Heinz Field játéknapjain mint a szezon során. Alig várjuk, hogy ezeket a fejlesztéseket eljuttassuk a rajongókhoz.”

Annak érdekében, hogy a Steelers rajongótábora fokozottabb kapcsolatot hozhasson létre a Steelers legendáival, egy a stadion közelében kialakított Unibet Tailgate zónát hoznak létre hamarosan.

Az Unibet és a Pittsburgh Steelers azon is dolgoznak, hogy egy teljesen egyedi, Steelers tematikájú kaszinó játékot juttassanak el a szurkolókhoz.

A játék kizárólag az Unibet PA kaszinó alkalmazásában lesz elérhető az év végén.

Borítókép: Sportfogadas.org/Shutterstock/Exposed Photoworks