A bajnokság csak egy gyenge lecke a nemzetközi porondhoz képest. 

Bár még van hátra egy forduló a Bajnokok Ligája csoportköréből, de az már teljesen biztossá vált, hogy a Benfica csapata érdektelen lesz majd az egyenes kieséses szakaszban. Halvány esély arra még van, hogy a sasok az Európa Ligában folytatják, de ahhoz az utolsó körben alaposan helyben kellene hagyniuk a Salzburg csapatát Salzburgban. 

Ha ez nem jön össze, akkor csak a bajnokság marad, ahol péntek este a nyolcadik helyen álló Farense együttesét fogadják a sasok a Fény stadionjában. A pontok Lisszabonban tartására ezúttal is nagy szükség lenne, ugyanis a Benfica hátsóját harapdálják a Sporting és a Porto játékosai is. Puki vagy három pont, ez itt a megoldás.

Tippek, vélemények?

A 13. forduló pénteki mérkőzései:

december 08., péntek

Benfica - Farense Stream

A péntek esti Benfica - Farense találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!