Nagyon sok van még hátra a portugál bajnokságból, de nagyon sokszor menet közben dőlnek el a dolgok.

Céljai eléréséhez minden követ meg kell mozgatnia a Sporting együttesének, hogy elhozza a három pontot a Boavista otthonából, ahol az elmúlt 8 évben hatszor is sikerült nyernie.

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

Sporting megnyeri mindkét félidőt

Fernandez Paulinho bármikor gólt szerez

4.75    5.50

A vendég zöld-fehérek világosan megfogalmazott célja, hogy a 2023/24-es szezonban felüljön Portugália trónjára, és végre bekebelezze a klub 20. bajnoki címét. 2022-ben ez majdnem sikerült, de végül a Porto beleköpött a Sporting levesébe. Tavaly is a legjobbak közé tartozott a lisszaboni gárda, ám ez is kevés volt ahhoz, hogy meg tudja szorongatni a végül fölényesen bajnokságot nyerő Benficát.

október 30., hétfő

Boavista - Sporting Stream

A hétfő esti Boavista - Sporting találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Sebastian Coates (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)