Svájci győzelmet várnak a bukik, pedig nem sok okuk van rá.

Facundo Diaz Acosta személyében egy friss tornagyőztes vár Stanislas Wawrinkára a Rio de Janeiro-i tenisztorna keddi játéknapján.

A 23 éves argentin játékos két nappal ezelőtt döntőt játszott a Buenos Airesben, ahol két sima szettben nyert a Carlos Alcarazt is búcsúztató Nicolas Jerry ellen. A fiatal játékos nem sokat pihent, vette a batyuját, s meg sem állt Argentínáig, ahol a legjobb 16 közé kerülhet, ha legyőzi a 38 éves, háromszoros Grand Slam-győztes Wawrinkát. 

A mérkőzésről készült tippajánlónkat ITT olvashatod.

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

február 20., kedd

február 21., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 20.5 felett   1.52
Diaz Acosta nyer -1.5 szett hendikeppel  3.65
Wawrinka nyer legalább egy játszmát  1.28

Tippmixpro:

Szettek száma 2.5 felett  2.23
Játékok száma 21.5 felett   1.67
Wawrinka nyer 2-0-ra  2.70

Diaz Acosta - Wawrinka Stream

A kedd esti Diaz Acosta - Wawrinka találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Diaz Acosta - Wawrinka élő közvetítés!

Borítókép: Stanislas Wawrinka (Fotó: damanius/Shutterstock.com)