Békés döntetlen van kinézőben az álmos hétfői délutánon.

Az olasz bajnokság 15. fordulójának hétfői játéknapján a vérszegény Empoli a szintén nem túl acélos Lecce csapatát látja vendégül. 

Egyik gárda sincs abban a helyzetben, hogy ajtóstól rohanjon a házba, hiszen így fennállna a veszély, hogy a belépés helyett lepattanás lenne a vége. Akkor, mikor minden egyes megszerzett pontnak súlya van, lehet jobb taktikai választás a biztosabb célt választani, amit az Empoli és Lecce esetében is az egy pontot érő iksz jelentheti. Persze a veszélyes zóna határait könnyebb és gyorsabb győzelmekkel átlépni, ez viszont komoly kockázattal is jár. 

Tippek, vélemények?

A 15. forduló hétfői mérkőzései:

december 11., hétfő

Empoli - Lecce Stream

A hétfő délutáni Empoli - Lecce találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Gabriel Strefezza (Fotó: ph.FAB/Shutterstock.com)