Megnehezítheti az újonc a 30-szoros bajnok dolgát.

Picit le van maradva az FC Porto együttese a Sporting és Benfica mögött a bajnoki címért folytatott versenyfutásban, így nem is lehet más célja, minthogy vasárnap este bezsebelni a három pontot a Farense elleni soron következő bajnokin.

A sárkányok a legutóbbi öt fordulóban kétszer is botlottak, először a listavezető Sporting, majd két fordulóval később a Boavista ellen is.Utóbbi találkozón ugyan egy pontot szereztek a sárkányok, de ezzel nem sokkal lettek előrébb. 

Az SC Farense az előző szezonban még a második vonalban rótta a köröket, nem is akárhogy, hiszen nagy tempót diktálva befutott a második helyre, ami automatikus feljutást jelentett. A lendületből az első osztályban sem vett vissza a 113 éves klub, és szépen haladva beágyazta magát a középmezőnybe. A kis költségvetéssel gazdálkodó egyesület senkinek nem adja magát könnyen, hazai közönség előtt meg pláne nem.

Tippek, vélemények?

Vasárnapi mérkőzések:

január 28., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.96
Farense nyer vagy döntetlen  3.00
Farense góljainak száma 0.5 felett   1.73

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.49
Farense nyer +1.5 hendikeppel   1.69
Gólok száma 2.5 felett  1.68

Farense - FC Porto Stream

A vasárnap esti Farense - FC Porto találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Farense - FC Porto élő közvetítés!

Borítókép: Fotó: red mango/Shutterstock