Pár napon belül két fronton is helyt kell állnia a portói együttesnek.

A portugál bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján az FC Porto a Casa Pia gárdájával találkozik a Dragão stadionban.

Nincs könnyű helyzetben az FC Porto vezetőedzője, Sergio Conceicao, akinek nemcsak a Casa Pia elleni meccs győzelmi taktikáján kell gondolkodnia, hanem azt is szem előtt érdemes tartania, hogy csapata a lehető legjobb állapotban maradjon a szerdai Sahtar Donyeck elleni BL-meccsre. 

A sárkányok szemszögéből mindkét találkozó nagy jelentőséggel bír. Előbbi a bajnoki címért való versengés miatt, míg a BL-párharc az egyenes kiesés szakaszba való jutásról fog dönteni. A két sorozat között csupán annyi a különbség, hogy a bajnokságban lesz még lehetőség javítani, míg a Bajnokok Ligájában nem.

Tippek, vélemények?

A 13. forduló szombati mérkőzései:

december 09., szombat

FC Porto - Casa Pia Stream

A szombat esti FC Porto - Casa Pia találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!