Már nem sok feladat választja el a tavalyi győztes FC Portót a címvédéstől.

Portugáliában is hamarosan véget érnek a kupaküzdelmek, előtte azonban még nyitott a kérdés, hogy a már finalista Braga mellé a 18-szoros kupagyőztes FC Porto vagy a jelentősebb címek nélküli FC Famalicao csapata csatlakozik.

A két mérkőzésből álló elődöntős párharcok első felvonására a Famalicao otthonában került sort, ahol a pályaelőny kihasználatlanul maradt, ugyanis a Porto 2-1-es sikerrel biztosította helyzetét a csütörtöki visszavágóra.

Tippek, vélemények?

május 04., csütörtök

FC Porto - Famalicao Stream

A csütörtök esti FC Porto - Famalicao találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!