Már egy döntetlen is elég a kétszeres fehérorosz kupagyőztes Slavia Mozyr csapatának ahhoz, hogy 2001 után ismét kupafinalista legyen.

Szerda délután és este rendezik a Fehérorosz Kupa elődöntőinek visszavágóit. Az első mérkőzés 17 órai kezdettel a Shakhtyor Soligorsk - Dinamo Brest párharcával indul, itt a vendégek viszonylag könnyű helyzetben vannak, hiszen kétgólos előnnyel utaznak a fekete-sárgákhoz.

A másik elődöntő 19 órakor rajtol a Bate Borisov - Slavia Mozyr csatával, amely a bukmékerek előzetes várakozása szerint hazai sikerrel fog zárulni, legalábbis a szorzók alapján ez feltételezhető. Bár a Bate Borisov név a fehérorosz futball legjobban csengő neve, teljesen nem lehet leírni az 1987-ben létrejött Slavia Mozyr csapatát sem, amely pont annyi kupagyőzelemmel áll a ranglistán, mint szerdai vendéglátója. A kupasorozatok világszerte a lutri kategóriába tartoznak, szokták mondani, hogy egy meccsen minden megtörténhet, ami ez esetben sincs másképp, még akkor sem, ha jelen esetben toronymagas favorit a hazai gárda.

április 29., szerda

Néhány fogadási lehetőség a találkozóra:

A másik elődöntő mérkőzés:

április 29., szerda

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-04-29, 07:40

  Fogadj és nézd élőben!