Bravúr kell a magyar együttesnek ahhoz, hogy pontot szerezzen.

Szerda este Dániában lép fel a Pick szeged férfi kézilabdacsapata, amely az  Aalborg Handbold vendége lesz a BL-csoportkör 12. fordulójában.

A Tisza-parti legénység továbbra sem engedheti meg magának a lazítást, hiszen a hátralévő három fordulóban még az is megeshet, hogy nem sikerül a továbbjutást kiharcolni. Szerencsére eme kimenetelre csak minimális esély van, hiszen ha csak a háromból egyszer is nyernek Miklerék, akkor nem lesz szükség további számolgatásra. 

A szegedinél sokkal jobb helyzetben van a Mikel Hansen fémjelezte dán gárda, amely továbbra is az első két hely valamelyikére pályázik. Mivel jelenleg második a csapat, így nincs más tennivaló, mint behúzni a hajrá összes meccsét, aztán lehet készülni a negyeddöntős ütközetekre.

Szerdai mérkőzések:

február 21., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 60.5 felett   1.76
Aalborg nyer -3.5 hendikeppel  1.73
Félidőben a Szeged vezet  4.35

Tippmixpro:

Szeged nyer +5.5 hendikeppel  1.58
Gólok száma 58.5 felett   1.54
Gólok száma félidőben 30.5 alatt  1.70

Aalborg - Pick Szeged Stream

A szerda esti Aalborg - Pick Szeged találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Aalborg - Pick Szeged élő közvetítés!

Borítókép: A szegedi Dean Bombac, valamint a francia Sadou Ntanzi és Mathieu Grebille a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjában. Fotó: MTI/Ujvári Sándor