A Montpellier már továbbjutott, de a magyar gárdát már nem előzheti meg, így igazi tét nélküli lesz a csütörtöki meccse. 

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában a francia Montpellier otthonában játszik a Telekom Veszprém együttese. 

A két csapat közül már csak a veszprémieknek van izgulnivalójuk, mivel még mindig adott a lehetőség, hogy elcsípjék a negyeddöntőt érő második helyet. E cél elérése elsősorban nem a magyar csapaton múlik, mivel a jelenleg második Magdeburg két pont előnnyel megy, így ha a német csapat mindkét hátralévő meccsét megnyeri, akkor a Veszprémnek, játsszon bármit is, marad a nyolcaddöntős szakasz. Ez a rosszabbik forgatókönyv, de mivel bármi megtörténhet, a Veszprémnek Montpellierben kötelező nyerni, és nem lesz ez másként, a jövő heti mindent eldöntő Magdeburg elleni találkozón sem.

Csütörtöki mérkőzések:

február 29., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 59.5 felett   1.85
Montpellier nyer +1.5 hendikeppel  1.93
Félidő döntetlen  6.50

Tippmixpro:

Veszprém nyer -2.5 hendikeppel  2.35
Gólok száma 57.5 felett   1.55
Gólok száma félidőben 29.5 alatt  1.89

Montpellier - Telekom Veszprém Stream

A csütörtök esti Montpellier - Telekom Veszprém találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Montpellier - Telekom Veszprém élő közvetítés!

Borítókép: A veszprémi Jehja el-Deraa és Ignacio Plaza Jimenez, a portugál csapat játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjának 4. fordulójában 2023. október 11-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka