Telt ház előtt léphet tovább csoportjából a Pick Szeged.

Utolsó hazai Bajnokok Ligája csoportmeccsét játssza szerda este 18 óra 45 perces kezdettel a Pick Szeged kézilabdacsapata, amely a THW Kiel együttesét fogadja.

Nagyon közel állnak a szegedi legények ahhoz, hogy a minimálisan kitűzött célt, a csoportból való továbbjutást teljesítsék, amelyhez egyetlen megszerzett pont fog kelleni az utolsó két fordulóban. Az említett pontra is csak akkor lesz szükség, ha a szintén továbbjutásért küzdő norvég Kolstad mindkét záró mérkőzését megnyeri. Azonban a norvégok botlására nem alapozhatnak Bodó Ricsiék, már csak azért sem, mert az utolsó fordulóban a PSG otthonában lépnek fel, míg a Kolstad hazai közönség előtt fogadja a pont nélküli Eurofarm Pelister együttesét.

Szerdai mérkőzések:

február 28., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 60.5 felett   1.85
Kiel nyer -1.5 hendikeppel  2.04
Félidőben a Szeged vezet  2.50

Tippmixpro:

Szeged nyer +2.5 hendikeppel  1.59
Gólok száma 62.5 alatt   1.51
Gólok száma félidőben 30.5 alatt  1.72

Pick Szeged - Kiel Stream

A szerda esti Pick Szeged - Kiel találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Pick Szeged - Kiel élő közvetítés!

Borítókép: Bodó Richárd (k). Fotó: MTI/Ujvári Sándor