Favorit a Veszprém, de nem reális a szorzók közötti hatalmas különbség.

Csütörtök este 18 óra 45 perckor kezdődik a Pick Szeged és Telekom Veszprém Bajnokok Ligája nyolcaddöntős csatája a szegedi Pick Arénában.

Örömteli tény, hogy két magyar csapat is részt vesz a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, annak viszont kevésbé lehet örülni, hogy emiatt az egyik gárda a következő körben már nem lesz a mezőny tagja. 

A magyar bajnokság két legjobbja szinte minden alkalommal kőkemény ütközeteket vív egymással, ami alól most sem lesz kivétel, hiszen a tét és a rivalizálás is garanciálisan biztosít két paprikás félidőt. 

Csütörtöki mérkőzések:

március 28., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 59.5 felett   1.50
Szeged nyer +1.5 hendikeppel  1.50
Félidőben a Szeged vezet  3.75

Tippmixpro:

Szeged nyer +4.5 hendikeppel  1.61
Gólok száma 58.5 felett   1.54
Gólok száma félidőben 30.5 alatt  1.77

Pick Szeged - Telekom Veszprém Stream

A csütörtök esti Pick Szeged - Telekom Veszprém találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Pick Szeged - Telekom Veszprém élő közvetítés!

Borítókép: A szegedi Miguel Soares Martins , valamint a veszprémi Dragan Jacques Pechmalbec a férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik találkozóján. Fotó: MTI/Ujvári Sándor