Magabiztos hozzáállásra lesz szükség ahhoz, hogy Veszprémben maradjanak a pontok.

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája 12. fordulójában a GOG csapatát fogadja csütörtök este a Telekom Veszprém együttese.

A továbbjutást illetően nincsenek gondjai a veszprémi alakulatnak, hiszen az már korábban eldőlt, hogy az ehhez szükséges pontokat begyűjtötte. Viszont nagyon nem mindegy, hogy nyolcad vagy negyeddöntőt érő helyen ér célba a magyar csapat, az utóbbi eredmény nagyban könnyítene a helyzeten. 

A pillanatnyi állás szerint a harmadik helyen álló építőkre a mögöttes sorokból nem leselkedik veszély. Viszont előre tekintve, már arra lehet következtetni, hogy az első két csapat beérése - jó esetben is - már csak akkor következhet be, ha mind a három hátralévő meccsen két pontot szereznek Ligetváriék. Ebből egyértelműen látható, hogy kérdés nincs, csak feladat van: nyerni kell a dánok ellen! 

Csütörtöki mérkőzések:

február 22., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 64.5 felett   1.87
Telekom Veszprém nyer -5.5 hendikeppel  1.87
GOG nyer +7.5 hendikeppel  1.43

Tippmixpro:

GOG nyer +5.5 hendikeppel  1.93
Gólok száma 66.5 alatt   1.55
Gólok száma félidőben 31.5 alatt  1.95

Telekom Veszprém - GOG Stream

A csütörtök esti Telekom Veszprém - GOG találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Telekom Veszprém - GOG élő közvetítés!

Borítókép: A veszprémi Ligetvári Patrik gólöröme a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott Telekom Veszprém és a lengyel Orlen Wisla Plock mérkőzésen a Veszprém Arénában 2023. október 19-én. Fotó: MTI/Vasvári Tamás