Már csak egy megerősítés hiányzik ahhoz, hogy célba érjenek Ligetváriék.

Teljesen még nem dőlhet hátra a magyar férfi kézilabda-válogatott a csütörtökön Vilniusban aratott 33-26-os győzelme után, még helyt kell állni, sőt mi több, meg kell nyerni a vasárnap esti, Litvánia elleni veszprémi visszavágót.

A két csapat odavágóján csak az első félidő után lehettek kissé elégedetlenek a magyar csapat sikeréért szorító drukkerek, már amennyire egy 13-11-re megnyert félidő után lehet. De ez a probléma is gyorsan megoldódott, ami köszönhető a második játékrészben mutatott jobb hozzáállásnak. Jöttek a gólok, többször előfordult, hogy kilenccel is vezetett a Chema Rodríguez vezette gárda, úgyhogy összességében teljesen megérdemelten alakult ki a hét gól különbségű magyar siker. 

Vasárnapi vb-selejtező mérkőzések:

május 12., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Litvánia nyer +10.5 hendikeppel   1.85
Magyarország nyer -10.5 hendikeppel 1.85
Gólok száma 59.5 felett   1.85

Tippmixpro:

Gólok száma 57.5 felett  1.51
Gólok száma az első félidőben 29.5 felett   1.99
Magyarország nyer -9.5 hendikeppel  1.69

Hol követhető élőben a Magyarország - Litvánia mérkőzés?

A 17 óra 15 perckor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, de az eredmény alakulása - többek között - az Unibet fogadóiroda oldalán is követhető lesz.

  Fogadj itt a mérkőzésre!

Borítókép: Imre Bence a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, a Magyarország - Horvátország mérkőzésen a kölni La Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI Fotószerkesztőség