A pozitív szemlélet azt mondja, hogy meg lehet csinálni, a reális pedig azt, hogy erre nem sok esély van.

Egy percig sem lankadhat vasárnap délután a Ferencváros női kézilabdázói figyelme, pláne nem az Esbjerg elleni BL-negyeddöntő visszavágója közben, mert az súlyos következményekkel járhat.

Mint ismert, az Érden lejátszott Fradi - Esbjerg találkozó után 26-25-ös dán győzelem került lekönyvelésre, ami a Fradi szempontjából fájó kimenetel, de nem végzetes. Az egy gólos dán előny nem nagy durranás kézilabdában, tulajdonképpen olyan, mintha nem is lenne. Jelentősége csak akkor lesz, ha az érdihez hasonló szoros eredmény fog születni, amit nagyon jó lenne elkerülni. Például Henny Reistad és Nora Mörk kikapcsolásával, ugyanis ők ketten 16 góllal járultak hozzá csapatuk győzelméhez. 

Vasárnapi női kézilabda BL-meccsek:

május 05., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Ferencváros nyer (döntetlen esetén tét visszajár)   5.25
Ferencváros nyer +4.5 hendikeppel 1.87
Esbjerg nyer (döntetlen esetén tét visszajár)   1.12

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 27.5 felett  1.85
Gólok száma 58.5 alatt    1.56
Ferencváros nyer +5.5 hendikeppel  1.66

Hol követhető élőben az Esbjerg - Ferencváros mérkőzés?

Amennyiben rendelkezel Unibetes számlával, és egyenleged nagyobb, mint nulla, akkor tudnod kell, hogy a fogadóiroda élőben közvetíti a női kézilabda BL összes mérkőzését, köztük az Esbjerg - Ferencváros találkozót is.

Hagyományos dobozban (TV-ben) a mérkőzést vasárnap, 16:00-tól a Sport 1 csatornán követhetjük élőben.

  Unibet élő közvetítés

Borítókép: A ferencvárosi Tomori Zsuzsanna és Alicia Stolle, valamint Henny Ella Reistad, a dán csapat játékosa a kézilabda női Bajnokok Ligája elődöntőjében. Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor