Nagy lépést tehetnek Lékaiék a világbajnoki részvételért, akár már az első - idegenbeli - meccsen megnyugtató előnyt szerezhetnek.

A magyar férfi kézilabda-válogatott csütörtök este 18 órától Litvániával játszik világbajnoki selejtező mérkőzést, ami jó alkalom lesz az olimpiára készülő keret felmérésére is.

A két együttes egymás elleni mérlegének 14 lejátszott meccs az alapja, ebből a magyar válogatott 11 győzelmet tudhat magáénak, ami ékesen mutatja, hogy nem csak most, hanem korábban is jelentős különbség volt a két ország kézilabdája között. Ennek megfelelően a csütörtöki találkozón is a Chema Rodríguez vezette magyar csapat a favorit, s ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor a vasárnapi visszavágó előtt nem lesz kérdés, hogy melyik gárda lesz ott a jövő évi világbajnokságon.

Csütörtöki vb-selejtező mérkőzések:

május 09., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Litvánia nyer +7.5 hendikeppel   1.95
Magyarország nyer -7.5 hendikeppel 1.76
Gólok száma 57.5 felett   1.85

Tippmixpro:

Gólok száma 55.5 felett  1.56
Gólok száma az első félidőben 28.5 felett   1.98
Magyarország nyer -9.5 hendikeppel  2.26

Hol követhető élőben az Litvánia - Magyarország mérkőzés?

A 18 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, de az eredmény alakulása - többek között - az Unibet fogadóiroda oldalán is követhető lesz.

  Fogadj itt a mérkőzésre!

Borítókép: Lékai Máté, valamint a brazil Jean Pierre Dupoix és Hugo Bryan Monta da Silva a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Fotó: MTI/Kovács Tamás