Achraf Hakimi a Bundesliga Home Challenge után most a FIFA Stay and Play bajnokságában próbál szerencsét, rajta kívül még Joao Félix és Phil Foden is kontrollert ragad!

Április 15-én kezdődött a FIFA jótékonysági kezdeményezése, a Stay and Play bajnokság. Profi labdarúgók próbálják ki magukat a FIFA 20 videojátékban. A döntőt vasárnap rendezik, de péntek este is izgalmas mérkőzések várnak ránk!

A nyolcaddöntők utolsó négy mérkőzésével folytatódik a Stay and Play jótékonysági torna. A csütörtöki játéknapon akadtak meglepetések, hiszen kiesett Azpilicueta és a végső győzelemre is esélyes Juan Bernat. Trent Alexander-Arnold magabiztosan verte a Real Madrid játékosát, Vinícius Juniort. A Liverpool labdarúgójára a negyeddöntőben az az Achraf Hakimi várhat, aki a Bundesliga Home Challenge során bizonyította, hogy nem ügyetlen videojátékos. 

Hakimi ellenfele Jesper Karlstrom lesz, akit egyelőre favoritnak tekintenek, és a svéd Djurgardens játékosa. Az első fordulóban magabiztos győzelmet aratott a svéd játékos, ugyanakkor a játéka kiszámítható volt, viszont ellenfelén, Vallejón látszott, hogy nem tartozik a tapasztalt videojátékosok közé. Hakimi más szint, lehet érték a dortmundi játékos 3.00-as szorzójában, DNB-vel pedig 2.50-es oddsot kaphatunk.

A nap másik nagy mérkőzése az Atlético Madrid - Olympique Lyon lehet. A madridi csapatot Joao Félix irányítja, aki mostanság ráfeküdt a játékra. Sorra csinálja az élő közvetítéseket, folyamatosan gyakorol, tényleg komolyan veszi a videojátékok világát. Ez még nem jelenti azt, hogy jó is benne, ugyanakkor folyamatosan fejlődik. Az irodák favoritnak tekintik (1.90), gond az, hogy Bruno Guimaraesről, aki a Lyont irányítja, semmit sem tudunk. 

Akiket érdekel a FIFA Stay and Play torna, este 6 órától tekinthetik meg a mérkőzéseket, Unibeten fogadhatnak is rá, élő kínálat is várható a jelenlegi meccs előtti fogadások után. Lehet téteket tenni az összesített gólok piacán, illetve ázsiai hendikepek tekintetében is fogadhatunk.

Unibet Regisztráció