Az EHF Bajnokok Ligája 2023/24-as szezonjának harmadik fordulójában a GOG vendége lesz a Telekom Veszprém kézilabdacsapata. 

A csütörtök esti mérkőzés előtt először a címvédő Magdeburg, aztán a Montpellier csapata látta kárát annak, hogy a veszprémiekkel találkoztak, ugyanis mindkét alkalommal a magyar csapat zsebelte be a győzelemért járó 2-2 pontot. Ezek az eredmények is jól mutatják, hogy semennyire nem kell attól tartani, hogy továbbjutási nehézségei lesznek Momír Ilic gárdájának, inkább az lehet a kérdés, hogy sikerül-e az első két hely valamelyikét megcsípni. 

A dán csapat is két győzelemmel nyitotta az új szezont, elsőként 38-36-ra verte a otthon a Celjét, majd idegenben nyert 30-26-ra a Wisla Plock ellen. A két vert csapat talán a könnyebben csúszó falatok közé tartozik, nem úgy, mint a Veszprém, amely ellen igazán nagy bravúr lenne a pontok beseprése.

Tippek, vélemények?  

Csütörtöki mérkőzések:

szeptember 28., csütörtök

GOG - Telekom Veszprém Stream

A csütörtök esti GOG - Telekom Veszprém találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!