A döntetlen az egyetlen eredmény, amely után mind a két csapat hasonló reményeket táplálhat.

A két klub közötti igazán nagy meccs az lenne, ha azt nem a futballisták, hanem az ultráik zongoráznák le egymás között, akkor minden érdeklődő biztos lehetne abban, hogy nem fulladna unalomba a csata. A Hajduk Split és a PAOK szurkolótábora is messze földön híres, ami majd a képernyőkön is át fog jönni azok számára, akik ezt a mérkőzést választják. Sokszor hallhatjuk, hogy szurkolók nélkül nincs foci, hát a Hajduk Split - PAOK párharc is erről ad majd tanúbizonyságot. 

A csapatok játékerejét tekintve, nagyjából egy szintről lehet beszélni, még a keretek összértéke is majdnem egyezik (cirka 50 millió euró). Az biztos, hogy ha a Hajduk nem tud élni a hazai pálya előnyével, akkor a visszavágóra alaposan fel kell majd kötnie a gatyáját. 

Tippek, vélemények?

Néhány csütörtöki mérkőzés:

augusztus 10., csütörtök

Hajduk Split - PAOK Stream

A csütörtök esti Hajduk Split - PAOK találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!