A hiábavaló próbálkozások megismétlődése a folytatásban jobban fognak fájni. 

Nem sikerült a hazai pálya előnyével élnie a Hajduk Split csapatának a PAOK elleni Konferencia Liga-mérkőzésen, amely a Poljud stadionban gól nélküli döntetlennel ért véget.

A hangulatra ezúttal sem volt panasz a horvát szurkolóknak köszönhetően, de mindez nem segítette át Ivan Leko fiait a nehézségeken, hiszen a legfontosabb dolog, a gólszerzés nem jött össze. Ugyan tragédia nem történt, hiszen a pályán elért eredmény csak minimálisan teremtett hátrányos helyzetet, viszont az biztos, hogy a fanatikus görög drukkerek előtt sokkal nehezebb lesz a továbbjutást kiharcolni.

Tippek, vélemények? 

Néhány csütörtöki mérkőzés:

augusztus 17., csütörtök

PAOK - Hajduk Split Stream

A csütörtök esti PAOK - Hajduk Split találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Giannis Konstantelias (Fotó: Giannis Papanikos/Shutterstock.com)