Nincs sok választása az Öreg Hölgynek, nyernie kell.

Hazai pályán lép fel hétfő este a Serie A-ban bajnokesélyesnek tartott Juventus együttese, amely a 24. forduló záró mérkőzésén az Udinese gárdáját fogadja.

A listavezető Inter ellen elbukott rangadó után hét pontra szakadt le a Juventus a második helyen, mely különbséget egy Udinese elleni sikerrel négy csökkenthet. A gond az, hogy ha ezt a részküldetést teljesíti is a Juve, akkor sem lesz teljesen valós a kép, mivel az Internek van még egy lejátszásra váró elmaradt bajnokija. Ez alapján elmondható, hogy a torinói zebrák helyzete nem túl rózsás, a bajnokság végéig győzelmi kényszerben lesznek.

Az udinei zebrák sem a nyugalom szigetéről érkeznek Torinóba, sokkal inkább egy idegileg megviselt bázisról, ahol azon agyal mindenki, hogy hogyan kerüljék el mihamarább a kiesőzónát. Temetésről még szó sincs, de az biztos, hogy a végelszámolásig kemény idők várnak a fekete-fehér színekért küzdőkre. 

február 12., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.25
Juventus nyer -1.5 hendikeppel  2.20
Udinese nyer vagy döntetlen  2.90

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.90
Udinese nyer -0.5 hendikeppel   6.75
Gólok száma 2.5 felett  2.02

Juventus - Udinese Stream

A hétfő esti Juventus - Udinese találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Juventus - Udinese élő közvetítés!

Borítókép: Fotó: sbonsi/Shutterstock