Ráfázhat a Kiel, ha nem lesz határozott.

Szerdán kezdődnek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntős mérkőzések, amelyek egészen biztosan rendkívül izgalmas perceket tartogatnak azok számára, akik figyelemmel követik az eseményeket.

A Wisla Plock - Magdeburg bemelegítő után következik az első játéknap csúcsmérkőzése, a Kiel - PSG csata. Itt például a fogadóirodák azt mondják, hogy a német gárda nem fogja kiengedni a kezéből a győzelmet, más vélemények szerint viszont simán benne van, hogy botlanak zebrák. 

Szerinted melyik csapat nyeri az első meccset? 

A szerdai program:

május 10., szerda

Kiel - PSG Stream

A szerda esti Kiel - PSG találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!