Vasárnap este 21 órától rendezik az idei kosárlabda világbajnokság döntőjét, amelyen az eddig 100%-an teljesítő Egyesült Államok válogatottja, Szerbia ellen lép parkettre. Egy igazi "show"-ra számíthatunk, melyet ÉLŐ-ben követhetünk.

Két fiatal játékosokkal rendelkező válogatottat követhetünk a madridi döntőn, mely játékstílusban eltér egymástól. Az amerikaiak a nyugodtságukról, látványos játékukról híresek, míg a szerbek az agresszív, kőkemény csapatjátékukról. 

Teodosic-Milos-basketball-004

Milos Teodosic (labdával). Fotó: Oleksiy Naumov/Shutterstock.com

Az Egyesült Államok az ötödik világbajnoki címüket szerezhetik meg vasárnap este, s így beérnék az ugyanennyi címmel rendelkező, ma már nem létező Jugoszláviát, mely utoljára 2002-ben nyert vb-t. Szerbia egyébként a korábbi Jugoszlávia eredményeit átvehette, de csak az 1992-től elérteket, így a harmadik vb győzelmet arathatja (1998, és 2002 után).

Az online fogadóirodák egyébként az Egyesült Államokat tartják a döntő "szuper-favoritjaként", ami nem meglepő, győzelmükre alig 1.05-ös szorzót ajánlanak, míg a szerb vb-sikerre 13.00-án fogadhatunk.

E remek döntőt ÉLŐ-ben követhetjük (kosárlabda rajongóknak kihagyhatatlan!) a bet365 fogadóirodánál!

Hogyan lehet követni a kosárlabda döntőt?

  1. Szükséged van egy bet365 számlára! Regisztrálj ingyen ITT!
  2. Töltsd fel a számlád minimum 1.500 Forinttal!
  3. Indítsd el az élő közvetítést ITT!

Ne felejtsd! Kezdőként akár egy 15.000 forintos bónuszban is részesülhetsz, illetve emellett 10€-t is kaphatsz tőlünk ("Őszi Promóciónk" keretén belül), ha most regisztrálsz a magyarok legkedveltebb fogadóirodájához.

Szeretnél többet megtudni e fogadóirodáról? Olvasd el most: Bet365 bemutató.

Kosár-VB Döntő - ÉLŐ Közvetítés ITT!