A vasárnapi kosárlabda VB-n rendezendő nyolcaddöntők közül a Szerbia - Görögország mérkőzés ígérkezik a legérdekesebbnek. A mérkőzést ÉLŐ-ben követhetjük.

A szombati nyolcaddöntők során nem született meglepetés, hisz mind a négy favorit továbbjutott. Az Egyesült Államok kosárlabda válogatottja Mexikót győzte le, a franciák a horvátok ellen egy szorosabb mérkőzésen nyertek, Szlovénia 10 ponttal volt jobb a Dominikai Köztársaságnál, míg a házigazda spanyolok Szenegál ellen remekeltek, s jutottak a torna negyeddöntőibe.

Vasárnap újabb négy mérkőzést rendeznek, mely során kialakul a negyeddöntők teljes programja. Az első találkozón a litvánok lépnek a parkettre, az ellenfél pedig az az Új-Zéland melynek játékosaitól most is megtekinthetjük a már hagyományos "Haka"-t. Íme mit műveltek az Egyesült Államok ellen:

A nyereményszorzók (oddsok) nem azt mutatják, hogy a litvánoknak félniük kellene, hisz győzelmükre alig 1.22-es szorzót találunk. A mérkőzést egyébként ÉLŐ-ben követhetjük a bet365-ön 16 órai kezdettel.

A Szerbia - Görögország mérkőzés már jóval kiegyensúlyozottabnak tűnik, a déli szomszédjaink győzelmére 2.65-ös szorzót ajánlanak, a görögök győzelmét pedig 1.50-ért kínálják.

Hasonló esélyekkel indul a török - ausztrál találkozó is, csak ott a törökök az esélyesebbek.

Az utolsó nyolcaddöntőn Brazília és Argentína fog megküzdeni az utolsó negyeddöntős helyért. Brazília győzelmét 1.33-ért, az argentinok győzelmét pedig 3.40-ért ajánlják.

Mind a négy mérkőzést, így a hagyományos "Haka"-t is ÉLŐ-ben követhetjük a bet365-ön. A "show" 16 órától kezdődik!

Kosárlabda VB - ÉLŐ közvetítés ITT!