A csehországi LiveScore Kupán Katerina Siniakova honfitársával, Barbora Strycovával csap össze és a gyerekarcú göndör szőkeséget nem igazán pártolja a helyzetkép.

június 04., csütörtök

A 24 éves Katerina (WTA 54.) nagyon szürkén kezdte az idényt három vereséggel (Shenzhen, Australian Open, Szentpétervár) és Dubaiban és Dohában már csak selejtező mérkőzések útján sikerült feljutnia a főtáblára. Május végén lépett ismét pályára, de ezúttal sem tanúsított kirobbanó játékformát. Miután legyőzte a WTA-ranglista 470. játékosát, Lucie Hradeckát, két játszmában kikapott Petra Kvitovától. Ellenfele, Barbora (WTA 31.) is messze áll a csúcsformától, ezt bizonyította a tegnapi Karolina Pliskova elleni meccse is, amelynek bár első játszmáját sikerült a tie-breakig nyújtani, a másodikban viszont csak egy játékot nyert.

Az egymás elleni mérkőzések mutatója elgondolkoztatóvá teszi az elég ködös helyzetképet, mert a 34 éves Strycova négy meccsből, hármat megnyert. Minden eddigi összecsapásuk salakon zajlott, Sinikovának csak az első meccsüket sikerült nyernie, de az is 2015-ben történt. A tíz év korkülönbség is természetesen számíthat, de most nem billenti az esélyek mérlegét Siniakova oldalára. Az talán többet segít neki, hogy míg ő május 27. óta nem játszott, Strycovának az említett tegnap délutáni meccse hagyhatott némi nyomokat a fizikai teljesítőképességén.

A cikk publikálásának időpontjában nem voltak további elérhető oddsok.

Fogadj itt a mérkőzésre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.06.04. (08:28).