A belga csatár az első fordulóban még nem szerepelt a Chelsea keretében, kedden viszont már edzhetett, vasárnap pedig már ott lehet az Arsenal elleni rangadón. 

2013-ban már szerepelt a Chelsea színeiben Romelu Lukaku (Fotó: Rnoid/Shutterstock)

Nem kellett sokat várni, s neve már meg is jelent a fogadási listákon. A bet365 például 5.50-es szorzót kinál arra, hogy Lukaku lesz a 2021/22-es Premier League gólkirálya. Egyből a második favoritként landolt megelőzvén a sokak által favorizált Harry Kane-t (6.00), vagy akár az első fordulóban mesterhármast szerző portugál Bruno Fernandest (7.00), sőt a lista élén álló Mohamed Salah (5.00) is csak azért esélyesebb mivel neve mellett már szerepel egy találat.

A bet365 szóvivője, Steve Freeth így fogalmazott: “Lukaku visszatért egykori klubjához, miután 24 gólt szerzett az Inter címvédő szezonja alatt. Gólrekordja és az angol élvonalban szerzett tapasztalata valódi versenyzővé teszik a Premier League gólkirályának címére - vigyázat Harry Kane!”

Arra, hogy a Stamford Bridge csatára lesz idén a Premier League Év Játékosa (PFA), 17.00-ás oddson lehet fogadni valamint arra, hogy Lukaku megdönti 24 gólos rekordját és 25 vagy annál több gólt rúg idén, 4.50-es szorzó szerepel.

Az első találatait akár már ezen a hétvégén megszerezheti a londoni ágyúsok ellen. Romelu Lukaku hétvégi találata jelenleg 2.10-es szorzón játszható, ha ő szerzi a meccs első gólját az 4.50-et ér, a kettő vagy több találata 6.50-et, míg egy mesterhármassal való visszatérés a Chelsea színeiben 23.00-ás szorzón fogadható.

Fogadj a gólkirályi címre!