A Bajnokok Ligája első fordulójában a címvédő Magdeburg vendége lesz csütörtök este a Telekom Veszprém együttese.

A német csapat négy bajnoki mérkőzésen fejleszthette tudását, ami csak hellyel-közzel sikerült, ugyanis nem volt teljesen hibátlan ez az időszak, a három győzelem mellett becsúszott egy vereség is. Mindez maximum csak annyit enged láttatni, amit amúgy is tudni lehetett, hogy senkinek sem kell megrettennie, ha a Magdeburg névvel találkozik.

Fogadásfokozó:

Yehia El Deraa 7 vagy több gólt szerez

6.00    6.50

Nedim Remili 5 vagy több gólt szerez

2.50    2.62

A Veszprém eddig hibátlan az augusztus végén elrajtolt magyar bajnokságban, bár sok meccset nem játszott, mindösszesen hármat. Ezalatt 120 dobott ás 84 kapott gól szerepel a megszerzett 6 pontja mellett, ami indulásnak nem rossz. 

A két csapat hatszor játszott egymás ellen, ezeken három Veszprém győzelem mellett két Magdeburg siker született, egyszer pedig döntetlenre végeztek a csapatok. 

Tippek, vélemények?

Csütörtöki mérkőzések:

szeptember 14., csütörtök

Magdeburg - Telekom Veszprém Stream

A csütörtök esti Magdeburg - Telekom Veszprém találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!