Élőben láthatjuk, hogy milyen az, mikor az oroszok egymásnak esnek.

Szerda este a legjobb négy közé jutásért csatázik Daniil Medvedev és Andrey Rublev az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

Eddig meglehetősen sima utat járt be a US Openen 2021-ben győztes Medvedev, aki az előző négy találkozóján összesen két szettet engedett ellenfeleinek. Érthető is, hogy egy ilyen rangú és hosszúságú tenisztornán érdemes minél hamarabb lezárni a lezárható meccseket, tartalékolva ezzel a végjátékra, mikor a frissességre óriási szükség van.

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

Daniil Medvedev nyeri a mérkőzést
Daniil Medvedev nyeri az első szettet 6-3, 6-4
10+ ász a mérkőzésen  Daniil Medvedev számára 

3.75   4.00

Andrey Rublev nyeri az első szettet
Több, mint 9.5 játék az 2. szettben
Több, mint 9.5 játék az 3. szettben

6.50    7.00 

A fiatalabb orosznak sem okoztak nagy gondot eddigi ellenfelei, minden meccsét viszonylag könnyen nyerte. Most azonban eljött a pillanat, mikor a legjobb tudással kell előrukkolni, mert azzal Rublev is tisztában van, hogy enélkül nem lesz továbbjutás.

Tippek, vélemények?

szeptember 06., szerda

Medvedev - Rublev Stream

A szerda esti Medvedev - Rublev találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Daniil Medvedev (Fotó: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock.com)