Négy idényre szóló szerződést kínál az olasz csapat, évente 65 millió eurós fizetéssel. Nagy kérdés, hogy az argentin labdarúgót mennyire érdekli az ajánlat?

Jövő nyáron kötnének megállapodást, amikor az FC Barcelona játékosának szerződése lejár, és így ingyen igazolható lesz, legalábbis az olasz Gazzetta dello Sport szerint. A pletyka alátámasztása egy ingatlan megvétele, ugyanis Messi édesapja, egyben ügynöke nemrég házat vásárolt Milánóban, ráadásul az Inter klubirodájának közelében.

"Könnyebb a milánói dómot átvinni Barcelonába, mint Messit Barcelonából az Interbe" - nyilatkozta nemrég az olasz csapat vezetőedzője, Antonio Conte.

Nagyobbat mer álmodni nála Massimo Moratti, hiszen az Inter korábbi elnöke így reagált az átigazolás ötletére: "Szerintem Messi idejövetele egyáltalán nem megvalósíthatatlan álom számunkra" - mondta. Az ügyben legutóbb a hét elején nyilvánult meg az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu, neki nincs kétsége afelől, hogy a labdarúgócsapat kapitánya, Lionel Messi meghosszabbítja szerződését a katalán klubbal. Az Unibetnél fogadhatunk is Messi jövőjére, a Labdarúgás - Speciális - Átigazolások menüpont alatt.

Sportfogadas.org

Forrás: MTI