Még él a remény a Milano előtt, hogy sikerül elérni a rájátszást.

Hatalmas csatakiáltással vetheti bele magát az Emporio Armani Milano csapata a péntek esti Bayern München elleni meccsbe, amely a milánói Mediolanum Arénában kerül megrendezésre.

A győzelem hiába alaptétel a milánói kosarasok életében, nem mindig sikerül elérni, pláne, ha beüt egy rossz széria, mint volt az év elején. Egy kis újratervezésre és áthangolásra is szükség volt ahhoz, hogy vert helyzetből talpra álljon az olasz gárda, amely előtt még résnyire nyitva áll a rájátszás kapuja. 

Az Euroliga pénteki programja:

március 24., péntek

Milano - Bayern München Stream

A péntek esti Milano - Bayern München találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 22. 7:58 UTC.