Eljött április 7-e, eljött újra. Egy újabb év a tarsolyunkban. A mostani talán még különlegesebb, mivel a világ számos pontján ezt a kort a felnőttséggel asszociálják. Mi szerettük ezt a gyerekkort, és hiányozni fog.

Nem egyedül nőttünk fel, hanem veletek együtt. Volt aki már a kezdetektől fogva velünk tartott (ugye kompresszor?), volt aki később csatlakozott, de alapjáraton mi minden tagnak külön örvend(t)ünk, mert tudjuk, hogy mindenkiben van valami, ami egy extrát jelenthet sportfogadó közösségünknek. Igen, a dupla regisztrációk is azok, mert az egy extra munka számunkra kideríteni, és cselekedni.

Nagy köszönet jár tehát nektek, kedves Sportfogadas.org tagok!

Érdekességként ezen a linken meg tudod nézni oldalunk alakulását az évek során (2005 november 25-én készült az első kép).

Weboldalunk 2005 április 7-én indult, ma 18 éve. Első hivatalosan regisztrált tagja pedig vmlinuz. Tudjátok az a személy aki mindent megold ha gond van. Na jó, majdnem mindent (tudtom szerint sportfogadás tippekért nem szereti ha zaklatják), de ha gond van akkor a felmerülő problémákat orvosolja. Az ő regisztrációjától számítva azért lettünk még egy páran.

Magyar sportfogadó közösség számokban

  • Regisztrált fórumtagok száma: 23.646
  • Aktív fórumtag (minimum 1 hozzászólás): 5480
  • Hozzászólások száma: 991.978 (Egy milliónál pezsgőbontás!)
  • Átlag hozzászólás naponta: 154,14
  • Fórumtémák: 15.406

A regisztráló fórumtagok hozzászólásaik számának függvényében különböző csoportokba kerülnek. Jelenleg ezek a mutatók így néznek ki:

  • Kezdő (min. 50 hozzászólás): 285 tag
  • Haladó (min. 100 hozzászólás): 411 tag
  • Tősgyökeres (min. 500 hozzászólás): 261 tag
  • Régi motoros (min. 5000 hozzászólás): 28 tag
  • Veterán (min. 10000 hozzászólás): 11 tag

Nincsenek külön csoportba kategorizálva azon fórumtagok akik 1 és 49 közötti hozzászólással rendelkeznek, mondjuk ők lennének az újoncok. Ők pedig számszerűleg 4484-en vannak.

Ők írtak a legtöbbet a fórumon

Top10 hozzászóló - Sportfogadas.org fórum

Ezen témákat nézték a legtöbben

Top10 téma - Sportfogadas.org fórum

Az ők hozzászólásainál kattintottak a legtöbbször a köszönet gombra

Top10 köszönet - Sportfogadas.org fórum

Nyilván Admint (illetve Milánt is részben) ki lehetne húzni ezen listákról, mert nem releváns.

Mi várható ezután a Sportfogdas.org-on?

Az alapjáraton a jövő titka, viszont ami bennünket illeti szeretnénk továbbra is egy megfelelő helyet biztosítani számotokra, ahol lehetőségetek legyen kérdéseiteket feltenni, ahol megoszthatjátok egymással tippjeiteket, különböző játékokon tudjatok részt venni (természetesen ingyen, ahogy eddig is), ezen kívül pedig mi próbálunk folyamatosan fejlődni és egyre minőségibb cikkekkel, hírekkel, elemzésekkel előrukkolni. És nem felejtjük el az adományozó projektünket sem, mert arra mindig szükség van.

Egyetlen egy dolgot kérünk tőletek. Segítsetek nekünk, hogy közösségünk tovább épüljön. Mondjátok el ismerőseiteknek, barátaitoknak, hogy létezik egy weboldal ahol a sportfogadók (hobby, profi stb. - nem számít, hogy ki minek vallja magát) találkozhatnak, elbeszélgethetnek, és ez itt található: www.sportfogadas.org 

Végül, de nem utoljára szeretnénk megköszönni azon személyeknek is, akik az oldal működését segítik (bármilyen formában is) nap, mint nap. Fiúk, lányok, köszönjük!

Most pedig felnőttként elmegyünk egyet sörözni, és mivel 18 évesen sajnos nem tudunk mindenkit megkínálni, emiatt elnézést kérünk, de reméljük, hogy ez idővel változik, és egyre nagyobb bulikat csaphatunk, ahol egyre több fórumtag vehet részt.

A 18 éves szülinapunk vendégei (így dobta a gép): csacsa44, oakland23, RedMunchen, grof19, chabialonso, Pozzato, winchester, feme, GreenEagle, Timanid, sotet93, RendbenMan, stewoka94, Biro Zoltan, szoh96, artur72, Locard, saxxer.