Kivételesen jó formában érkeznek a vendégek, közel öt hónapja nem kaptak ki.

A csoportkörben lezárult hajrá után sem marad izgalom nélkül a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely szombat délután a Brest Bretagne együttesét fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Mint ismert, a Fradi részben a Rapid Bukarest csapatának is köszönettel tartozik, hogy részt vehet az egyenes kieséses szakaszban, ahol magára hagyatkozva kell valami különlegeset bemutatnia. Ez a különlegesség nem más, mint olyan előnyre szert tenni a bombaformában játszó francia csapat ellen, amivel a visszavágóra is reményteljes helyzetben utazhatnak a ferencvárosi lányok. 

Szombati mérkőzések:

március 16., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 52.5 felett   1.87
Ferencváros nyer -1.5 hendikeppel  2.30
Brest Bretagne nyer +1.5 hendikeppel  1.56

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 24.5 felett  1.54
Gólok száma 54.5 felett    2.54
Ferencváros nyer -2.5 hendikeppel  2.68

Ferencváros - Brest Bretagne Stream

A szombat délutáni Ferencváros - Brest Bretagne találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Ferencváros - Brest Bretagne élő közvetítés!

Borítókép: Érd, 2022. szeptember 10. A ferencvárosi Klujber Katrin Gitta (b) és Antje Angela Malestein a kézilabda női Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Odense HB mérkőzésen az Érd Arénában 2022. szeptember 10-én. F