Hátrányban a Loki, de nem zárható ki, hogy sikerül megfordítani az állást.

Szombat délután a Vipers Kristiansand otthonában lép fel a Debrecen női kézilabdacsapata, amely egygólos hátrányból várja a BL-nyolcaddöntő folytatását.

Az egy héttel ezelőtt első mérkőzésen a norvég együttes 29-28-ra nyerni tudott a Hódos Imre sportcsarnokban, ahol debreceni lányok végig komoly ellenállást tanúsítottak a címvédő ellen. Sőt, a Loki a 48. percben 26-22-re még vezetett, azonban a hajrá a vendégeké lett, amivel ha minimálisan is, de megnyerték a meccset. 

Az biztos, hogy minden más lesz Norvégiában, de talán abban is meg fog mutatkozni ez, hogy a hazai közönség előtt mérkőzéseit sorra nyerő Kristiansand kivételesen rossz napot fog ki. Ha ez így fog történni, és Planétáék elhiszik, hogy lehet keresni valójuk, akkor az egygólos hátrány a mérkőzés végig simán eltűnhet.

március 23., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 58.5 felett   1.87
DVSC SCHAEFFLER +3.5 hendikeppel  1.86
Kristiansand nyer -3.5 hendikeppel  1.88

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 28.5 felett  1.76
Gólok száma 56.5 felett    1.58
DVSC SCHAEFFLER +5.5 hendikeppel  1.68

Kristiansand - DVSC SCHAEFFLER Stream

A szombat délutáni Kristiansand - DVSC SCHAEFFLER találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Kristiansand - DVSC SCHAEFFLER élő közvetítés!