Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány úgy fogalmazott, már az első csoportmérkőzésen, csütörtökön Szlovákia ellen a legjobb arcát szeretné mutatni a magyar női kézilabda-válogatott a spanyolországi világbajnokságon.

"Az első mérkőzések mindig nehezek, senki nem tudja, hogyan készült és milyen állapotban van a másik. Ha élvezzük a játékot, biztosan jó teljesítményt tudunk nyújtani, de ha görcsösek leszünk, akkor nem lesz egyszerű dolgunk. Azon vagyunk, hogy az első meccs ne legyen darabos, hanem a legjobb arcunkat tudjuk mutatni" - nyilatkozta szerdán Valenciában Golovin.

Az olimpiai hetedik helyezett magyarok a torna csoportkörében csütörtökön Szlovákiával, szombaton Csehországgal, jövő hétfőn pedig Németországgal találkoznak Llíriában, egyaránt 20.30-tól. A középdöntőbe az első három helyezett jut tovább.

Golovin felidézte, hogy első szövetségi kapitány mérkőzésén, októberben a Portugália elleni Európa-bajnoki selejtezőn a jó kezdés után a nagy akarás miatt kapkodás következett, ami hibákat eredményezett. Hangsúlyozta, ezt mindenképpen el kell kerülniük, hiszen egyetlen meccset sem lehet megnyerni az első percekben.

A magyar együttes múlt pénteken és vasárnap az olimpiai bajnok franciákkal játszott edzőmérkőzést, és előbb 33-28-ra, majd 29-28-ra kikapott Párizsban. Az edző szerint nem volt nagy különbség az első és a második találkozón mutatott teljesítményük között, és mindkét meccs nagyon hasznos volt.

december 02., csütörtök

Fogadási lehetőségek:

Hendikep Magyarország - nők -7.5 @ 1.90
Hendikep Szlovákia - nők +7.5 @ 1.85
Összesített (2 esélyes) Alatt 56.5 @ 1.88
Összesített (2 esélyes) Felett 56.5 @ 1.88
Dupla eredmény Magyarország - nők - Magyarország - nők @ 1.18
Dupla eredmény Szlovákia - nők - Szlovákia - nők @ 14.00
Dupla eredmény Magyarország - nők - Szlovákia - nők @ 20.00
Dupla eredmény Szlovákia - nők - Magyarország - nők @ 11.00

A játéknap további mérkőzései:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021-12-01, 17:30

  Fogadj és nézd élőben!

Forrás: MTI