Valamelyik válogatottnak megszakad a veretlensége. 

A szerdai németek elleni negyeddöntős siker után ismét Herningben lép pályára a svéd női kézilabda-válogatott, amely a cseheket búcsúztató francia csapattal küzd meg a döntőbe jutásért. A péntek este megrendezett mérkőzésen már biztosan forró lesz a pálya, ugyanis korábban, 17:30-tól a dán - norvég vb-elődöntőt rendezik.

Mind a két együttes veretlenül jutott el a torna elődöntős szakaszáig, ami a statisztikai mutatókon túl, a játékosok önbizalmát is erősíthette. A franciáknál fokozottabban igaz lehet ez a kiváló mentális erő, hiszen az általuk legyőzött csapatok között volt a végső favorit norvég gárda is. Igaz, ez utóbbi siker annak is köszönhető volt, hogy a norvégok számára már nagyban tét nélküli volt a találkozó, nem volt miért csúcsteljesítménnyel előrukkolni. 

A svédek társrendezőként eddig azt hozták, amit elvártak tőlük, ott vannak a legjobbak között, és akár a döntőig is repülhetnek, ami csak akkor fog megvalósulni, ha a szárnyak extra módon fognak - jó értelemben - csapkodni

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:


Franciaország nyer -1.5 hendikeppel   1.61
Franciaország nyer -4.5 hendikeppel   2.80
Svédország nyer +1.5 hendikeppel   2.23
Svédország nyer +4.5 hendikeppel   1.41
Gólok száma 50.5 felett    1.80
Gólok száma 54.5 alatt    1.30

Tippmixpro:

Franciaország jut tovább  1.30
Svédország jut tovább   3.35
Svédország vagy döntetlen   2.45
Franciaország vagy döntetlen  1.22
Franciaország vagy Svédország nyer  1.08

Péntek elődöntős mérkőzések:

december 15., péntek

Svédország - Franciaország Stream

A péntek esti Svédország - Franciaország találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Orlane Kanor (Fotó: Dan POTOR / Shutterstock.com)