Herningben már nem lehet hibázni.

Az eddigi legfontosabb mérkőzésére készül a világbajnokságon a svéd női kézilabda-válogatott, amely a szerdai negyeddöntőben Németország csapatával találkozik.

A csoportkörben és a középdöntős szakaszban is az élen végzett a Tomas Axner vezette svéd csapat, és mindezt úgy sikerült összehozni, hogy a hat meccs során egyetlen pontot sem engedett az ellenfeleknek. A produkció nem lehetett és nem is volt a véletlen műve, ami kiváló előjel a szerdai negyeddöntő előtt. 

Németország sem panaszkodhat, hiszen csak a középdöntőben, a dánok ellen maradt alul a gárda, az összes többi párharcán győzelmet ért el. Azonban az mindenki számára világos, hogy a továbbjutáshoz, azaz a társrendező svédek legyalulásához minden jónak össze kell jönnie. 

Tippek, vélemények?

Néhány fogadási lehetőség az Unibet fogadóiroda kínálatából:

Svédország nyer -1.5 hendikeppel   1.93
Svédország nyer +1.5 hendikeppel   1.32
Németország nyer +2.5 hendikeppel   1.56
Gólok száma 58.5 felett    3.40
Gólok száma 51.5 alatt    2.85

Szerdai negyeddöntős mérkőzések:

december 13., szerda

Svédország - Németország Stream

A szerda esti Svédország - Németország találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: A svéd Mathilda Lundström és a kameruni Laeticia Petronie Ateba Engadi az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének első fordulójában 2023. december 7-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor